Over het evenement

Je weet vast wat een drive-in cinema is: een bioscoop waar je met de auto naartoe gaat en waar je vanuit je auto een film gaat bekijken. Op het Zwitsal terrein hebben wij een heel erg groot scherm staan waar alle auto’s in waaiervorm voor worden geplaatst. We zorgen ervoor dat iedereen het scherm goed kan zien.

Hoe laat moet ik er zijn?

Op je ticket en op deze website vind je de tijden waarop de film start. Omdat we iedereen met de auto het terrein op moeten helpen hebben we echter ruim de tijd nodig voor de start van de film om dit in goede banen te leiden. Wees daarom ruim om tijd aanwezig. Sterker nog: kom lekker vroeg! We hebben namelijk het terrein gezellig aangekleed, er zijn snacks en er is een bar.

Tickets

Als je bestelling betaald en door ons afgerond is krijg je van ons je bestelde tickets als PDF in je mail. Deze dien je mee te nemen naar het evenement, zodat wij deze kunnen scannen bij de entree. Heb je geen e-mail met je ticket ontvangen? Kijk dan als eerste in de SPAM folder van je mail. Vind je de mail daar ook niet terug? Stuur ons dan even een e-mail.

Is de prijs per auto of per persoon?

De prijs van € 25,- is per auto. Je mag zelf weten met hoeveel mensen je komt in die auto. Let wel op dat de film het beste te zien is vanaf de voorste stoelen. Meer dan drie personen in de auto is wel erg gezellig, maar niet optimaal voor het volgen van de film. Maar het mag natuurlijk wel!

Geluid van de film

Een film kijk je natuurlijk met goed geluid. Om ervoor te zorgen dat iedereen dit geluid goed kan horen luister je dit gewoon in je eigen auto. Daarvoor hoef je alleen maar de radio aan te zetten. We zenden het geluid van de film uit op een FM frequentie. Zo kun je de film altijd goed volgen.

Eten & drinken

Voor en tijdens de film kun je bij ons een drankje, bak popcorn en andere snacks kopen. Dit kan ook tijdens de film door je alarmlichten aan te zetten. Onze butlers komen dan zo snel mogelijk naar je toe.

Bij de ingang van de Drive-in Cinema kun je bij ons een strippenkaart kopen waarmee je kunt betalen bij alle food- en drinkstands.

Goed doel

Met een bezoek aan Drive-in Cinema Apeldoorn bezorg je niet alleen jezelf een leuke tijd; de opbrengst van dit evenement gaat naar een goed doel.

Algemene Voorwaarden

De voorwaarden van ons evenement hebben we getracht kort en bondig te houden. Je kunt ze lezen op de pagina ‘Algemene Voorwaarden‘.